Una manera diferent de publicar

Avui a TV3 han parlat de Bubok.es. Es tracta d’una editorial en línia que ofereix la possibilitat de publicar un llibre. El maqueta, hi posa una portada i el penja al seu web a l’espera de que un comprador faci una comanda.

Una nova opció.

1 comentari:

Florenci Salesas ha dit...

Ja coneixia això del Bubok. Està bé per a qui vulgui tenir el seu llibre sense intermediaris. Malgrat tot jo prefereixo que per mi la cosa passi per un editor, per mala bèstia que sigui. Malgrat tot no descarto de fer servir aquest servei per fer altre tipus d'usos. Per exemple, mon pare va fer molts diaris dels viatges que va fer pel món des que es va jubilar. Són uns textos divertidíssims (mon pare era un home molt divertit, amb molta imaginació i un sentit de la observació molt especial) però una mica massa privats i amb un excés de referències a coses que només entenem la família (i que només ens fan riure a nosaltres, és clar). Potser algun dia que tingui temps (i calers!)els transcric i els publico d'aquesta manera per repartir-los a la família i tenir un record maco. Sóc algú que s'esgarrifa amb la competència amb els altres i tendeixo a amagar-me dins la closca (Internet és una excepció, però que a un personatge tan cagat com jo li va de conya: des de casa em resulta molt fàcil fer una mena d'autopromoció, simplement existint) però que si haig de fer un pas endavant prefereixo els medis tradicionals i passar per l'adreçador que ha de passar tothom.
Però bé, és una opció personal, és clar, i com més coses hi hagi per a que cadascú pugui fer el que vulgui (mentre no sigui armes gratuïtes per a tothom, és clar!) per mi és benvinguda :)