Conjuncions i Música pels ulls. La meva primera proposta per aquestes vacancesSi aneu cap a Girona us recomano que feu parada a Sant Feliu de Guixols i que aneu al Monestir a gaudir d’aquestes dues propostes:

Conjuncions és una exposició de quadres de tres artistes (Àlex Pallí, Pablo Rey, Luís Trullenque) que han creat, podríem dir, a tres mans la seva obra sobre una mateixa tela.
Música pels ulls és una exposició de fotografies de Francesc Fàbregas, un recull de fotografies d’artistes dels anys 70-80 tant si sou aficionats, com no, a la fotografia hi podreu passar un bona estona veient magnífics contrallums i moments immortalitzats per l’autor.

Un recorregut pels passadissos de l’exposició us farà viatjar en el temps, amb les imatges gairebé sentireu tocar els instruments i veureu caure les gotes de suor dels protagonistes.

Pau Riba, Sisa, Raimon, Llach, Bruce Springsteen, Loquillo, Alaska, Maria del Mar Bonet i molts i molts més.

També podreu veure la projecció d’un audiovisual del Canet rok, entrevistes als organitzadors i part dels concerts que s’hi feien. Una colecció d’entrades i de portades de discos d’alguns autors...

No us ho perdeu. Val la pena!47 Festival Internacional de la Porta Ferrada
www.portaferrada.com