dimecres, 30 de desembre del 2009

Arrenca la Catosfera del 2010

Avui he rebut el Butlletí i he vist que a final de gener hi haurà de nou la Catosfera a La Troca de Granollers. Un altre cop Granollers reunirà als blocaires...

Diu que al web www.cdigital.cat ja hi ha les inscripcions obertes.

dilluns, 21 de desembre del 2009

Poema d'aquest any de Vicenç Ambròs

Un any més us penjo la felicitació (Accèssit al VI Concurs Poètic de Nadales de Poesia Viva. Igualada, desembre de 2009) del l'amic escriptor, Vicenç Ambròs i Besa. Per llegir-la premeu sobre la imatge.

Felicitats Vicenç pel nou premi! I bones festes

diumenge, 20 de desembre del 2009

Felicitació de Nadal

Hola blocaires! Un amic m'ha passat aquesta felicitació i us la penjo al bloc. BONES FESTES A TOTHOM

divendres, 11 de desembre del 2009

Fira de Nadal i dels Torrons a Cardedeu

(fotografia propietat del web de la Fira)

Cardedeu (Vallès Oriental) ha tornat a engalanar els seus carrers amb paradetes de llaminadures i artesania els dies 11,12 i 13 de desembre de 2009.

Us recomano que no us la perdeu, sobretot perquè hi haurà la parada de Labors de retalls Hermínia, que tindrà exposats molt a prop de l'Ajuntament els seus treballs de patchwork i també els de punt de creu, especialitat de la seva germana.

Aprofito per recordar que el 13 de desembre serà Santa Llúcia, patrona de les modistes.

dissabte, 5 de desembre del 2009

"Donde dije digo, digo Diego"

Un títol prou atractiu per cridar l'atenció del nostre lingüista particular, en Víctor Pàmies, perquè m'ajudi a traduir aquesta frase. En fi Víctor, espero que no t'enfadis...

De fet el títol d'avui l'he posat perquè he llegit al diari elPeriodico en línia un article titolat: Els ratolins no adoren el formatge i els talps no són cecs. Us deixo l'enllaç aquí per si hi voleu donar un cop d'ull.

"Cuando el rio suena..." serà el títol amb el que destacaré l'article del diari Avui sobre Internet titolat: Tempesta política per la llei que vol controlar Internet i que podreu llegir aquí.