diumenge, 31 de maig del 2009

Trobada de VÍBRIES

Avui hem anat a veure la XVII Mostra de bestiari de foc que han fet a la Porxada de Granollers.
Hi ha participat bestiari de Poble Nou, Canovelles, Argentona, Cunit, Igualada, Terrassa, Badalona, Granollers...

M'he deixat la màquina de fotografiar a casa i us hauré d'enllaçar cap el bloc de'n Narcís, si fa un apunt o, demanar-li una de les seves magnífiques fotografies. Sí, ha fet l'apunt, feu clic aquí

El que m'ha cridat l'atenció és la història que porten aquestes figures construïdes la majoria d'elles amb fibra de vidre i ferro.

La més velleta de totes és de l'any 1983 i pertany al municipi de Terrassa. L'anomenen Pàjara i està construïda amb fibra de vidre i alumini. El seu constructor va ser Joan Ignasi Ros.
La seva història diu, que va sortir d'un ou que una estranya criatura diposità en l'atri de l'Ajuntament fruit de la folla nit d'amor amb el Llucifer dels Diables de Terrassa...

*Víbria

2 comentaris:

Narcís ha dit...

Hola guapa.
Ha esta bé això de fer-hi un enllaç al meu bloc.
També he fet un enllaç al teu al teu post

Florenci Salesas ha dit...

Farem una ullada al bloc del Narcís. El bestiari que tenim a casa nostre és una de les coses més maques i entranyables que tenim.

Fa poc, a un cafè, vaig sentir una conversa entre dues criatures que no devien tenir més de set anys:

-A Vilanova també tenen drac i a més tenen una mula!

-El drac de Sitges és més maco.

Maco? Ostres, si som objectius tots plegats són uns monstres espantosos, de fet! Però les criatures se'ls estimen, els hi agafen afecte fins al punt de dir "el del meu poble és més maco". No ho trobes bonic?

Què tinguis molt bon dia.