dissabte, 14 de novembre del 2020

Demà

 


Us convido a llegir Demà, el nou llibre de l'escriptora Núria Comas Fornaguera.

El primer contacte que vaig tenir amb la Núria va ser virtual, a través dels comentaris que vam intercanviar en el seu blog personal Cal Sac i quan va tenir l'amabilitat de venir-me a portar el llibre personalment no vam poder parlar en condicions degut a la pandèmia. Per això espero poder-m'hi retrobar ben aviat.

Els relats que configuren Demà són travessats per preguntes, més que respostes. Partint de la quotidianitat (i a voltes del realisme màgic) ens interpel·len a reflexionar sobre qüestions existencials: la vida i la mort, el dolor i l'alegria, la pèrdua, la llibertat, la lluita contra els propis fantasmes, el funcionament de la ment, la nostàlgia, la vivència del temps...

 La mateixa autora ens presenta el recull com un crit d'esperança per al futur i ens anima a treballar-lo i millorar-lo des de l'única realitat que existeix, el present: "El demà l'hem de fer present", ens diu.

 Moltes gràcies, Núria. 


1 comentari:

Núria Comas Fornaguera ha dit...

Moltes gràcies a tu pel comentari. És un goig compartir blocs, desig d'escriptura i amistat amb tu, Núria. Me n'alegro de tornar a llegir els teus escrits i espero que sempre tinguem un demà en comú. Moltes gràcies!