La meva pastisseria


Coca al meu aire
Dilluns passat vaig començar el curset de pastisseria, la professora feia tres postres sofisticats a l’hora i la veritat al principi de la classe m’embolicava.

Vaig quedar una mica parada perquè jo creia que podria fer pràctiques, o sigui seguir els seus passos, però no, només es podia mirar i preguntar.
Les postres feien molt bona pinta i la degustació final també.

Però, ja veieu, tot i que la "profe" va dir que ara els pastissos i coques tradicionals ja no es fan gaire, avui, com veure-ho, no he estat per romanços i he anat per feina amb una coca clàssica amb un toc de maduixots.

Ingredients:
4 ous
200 de farina
1 sobre de llevat Royal
150 de sucre
Ratlladura de llimona
Un grapat de pinyons
Un cullerada de mantega fosa
Maduixots tallats per la meitat

Tot remenat i al fon...

Vagi de gust!

1 comentari:

Florenci Salesas ha dit...

Com que de gust? Quina barra! encara no tinc el programa aquest que permet de menjar coques a través de les fotografies penjades en blocs, Buuuuaaaaah....

Ara, seriosament: té molt bona pinta! Em fa gràcia quan dius que la primera classe només era mirar. questa professora té clar el que és la teoria i el que la pràctica, eh. Ara sí, els resultats pinten bé (tot i que ha de ser dura la crítica, a casa, sabent que tens uns ulls experts que t'ho controlen, uf!)

Felicitats!