dimarts, 24 de febrer del 2009

Cuina "de l'autor": Panada a l'estil Josep Maria


Què hi pot haver millor que compartir les nostres aficions culinàries envoltats de companys de feina.

Avui ha estat en Josep Maria qui ens ha sorprès amb aquesta magnífica panada feta amb pasta de full i bons ingredients.
En Josep Maria ha descobert fa poc el món fascinant de la cuina i li vull dir que no ho deixi, que els companys i jo provarem les seves obres amb molt de gust!

Ingredients:
Dues làmines de pasta de full
Sofregit de tomàquet i ceba de Figueres
Pebrot vermell escalivat
Ou dur tallat a làmines
Olives farcides d’anxoves també tallades a làmines
Tonyina en llauna
El rovell d’un ou per pintar la massa

Preparació:

Esteneu una làmina de la massa sobre el marbre prèviament enfarinat (perquè no s’enganxi).
Afegiu-hi a poc a poc els ingredients col·locant-los al vostre gust.
Tapeu amb la segona làmina el farciment i segelleu els costats ajudant-vos amb una forquilla.
Després pinteu el sobre de la panada amb el rovell i un pinzell.

No oblideu que per en acabar cal afegir-hi un bon polsim d’il·lusió, ingredient del tot indispensable!

Sabreu que està cuita quan veieu la pasta torradeta i en sentiu la bona flaire que desprèn. Hum!

Mireu al cap de cinc minuts com ha quedat.

3 comentaris:

Josep Maria ha dit...

El millor ingredient és la il·lusió, i de moment no me'n falta.
Gràcies i salut per tots els que l'heu provada.
Petons

Anònim ha dit...

Vaja! Que calladet t'ho tenies això Pepet...

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Caram JM no sabia que tinguesis bloc! Ha estat una sorpresa.

Espero veure-hi aviat lletres o fotos o el que més t'agradi.

Benvingut a aquest món